Tuesday, 20 December 2016

Selamat Pengantin Baru Ayu dan Keyrol



Assalamualaikum dan selamat pagi.

Alhamdulillah segala-galanya telah sempurna. Majlis akad nikah dan kenduri kesyukuran perkahwinan adik bongsu Cik Wan dengan pasangannya Khairul telah berjalan dengan lancar pada 17 Disember 2016. 10 bulan selepas perginya arwah Mek pada 17 Febuari 2016. Walaupun sedih kerana arwah mek tidak dapat bersama kami tetapi kami juga sangat bersyukur kerana Ayu dipertemukan jodoh dan tidak lagi keseorangan. Legalah hati kakak-kakak dan abang-abang yang tinggal berjauhan.

Semoga mereka berdua dilimpahi kebahagiaan, rezeki yang melimpah ruah serta zuriat yang soleh dan solehah. Ya Allah, berilah mereka berdua kekuatan dan kesabaran dalam melayari bahtera rumahtangga yang penuh dengan ombak dan duri. Semoga mereka beroleh sakinah, mawwadah wa rahmah...amiiin ya Rabbal a'lamiiin.


2 comments:

  1. Semoga mempelai berbahagia hingga ke syurga! AAmiin.
    Selamat tahun 2017 buat Cik Wan and family. Senyum-senyum selalu!

    ReplyDelete
  2. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Phục vụ cho nhu cầu giá cước vận chuyển hàng hóa bằng đường sắt ngày càng lớn, vận chuyển container nội địa và vận tải, gửi hàng hóa vận chuyển container bằng đường sắt cũng đã xây dựng nên những qui trình, dịch vụ dịch vụ vận chuyển ô tô bằng đường sắt chuyên nghiệp và có hệ thống. Đảm bảo mang đến chất lượng tốt nhất cho khách hàng sử dụng dịch vụ.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...