Saturday, 15 September 2018

Laksa Nyonya sedap Chef Rosli Umar



Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Hari ni Cik Wan nak tunjuk gambar Laksa Nyonya yang Cik Wan buat minggu lepas. Kali pertama masak laksa ni, selalu makan di kopitiam je. Puas hati masak sendiri berbanding dengan beli di kedai.

Cik Wan belajar masak laksa ni daripada kelas PJJ Rosli Umar, boleh pakat2 follow FB beliau untuk dapatkan pelbagai kelas PJJ sama ada untuk masak di rumah ataupun untuk berniaga. Ada kelas roti dan kek, ada kelas bauhulu , apam dan macam-macam lagi. Boleh try sekodeng FB beliau ya. Cik Wan dijemput percuma ke kelas tersebut..maka dapatlah Cik Wan masak Laksa Nyonya ni..puas hati sungguh.


Rasa-rasanya tengok gambar kat atas dah boleh tahu sedap ke tidak kan?. Cik Wan bagi 5 bintang hehehe. Cik Wan minta maaf tak dapat nak sertakan resepinya di sini sebab segan nak minta kebenaran untuk share di sini, dah la kita diberi percuma resepi dan video cara memasaknya beserta tips menyedapkan lagi Laksa Nyonya ni. Jadi kalau berminat boleh follow FB Rosli Umar ya..


Tapi resepi Laksa Nyonya banyak di internet kan? boleh tanya pakcik gugel juga. Selamat memasak ya...

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...